6 vaihtoehtoista tapaa käyttää LED-valoa

LED-valaistuksen käyttötarkoitukset ovat muuttumassa monimuotoisemmiksi kuin yksinkertaiset kotitalouksien kohdevalaisimet, ja kun ihmiset huomaavat LEDien edut, he löytävät myös uusia tapoja käyttää niitä. Tässä on muutamia ideoita, joista voi olla sinulle hyötyä.
Auton ajovalot
Kun ajat (tai kävelet) naapurustossasi, huomaat epäilemättä uuden muodin auton ajovaloissa. Autonvalmistajat käyttävät nyt LED-lamppuja ajovaloissaan, eivät vain esteettisyyden vuoksi. LED-otsavalot ovat luotettavampia kuin halogeenivalot ja antavat myös enemmän vaihtoehtoja muotoon ja tyyliin, koska ne ovat suuntaavampia. Huippuvalmistajat käyttävät LEDejä autoissaan, mutta muut seuraavat nopeasti perässä. Jos haluat yksilöidä ajovalot, LEDit ovat täydellinen tapa.
Autojen räätälöinti
Jos pidät autojen räätälöimisestä, sinun täytyy rakastaa LED-valoja, ei vain niiden outojen ja upeiden asioiden vuoksi, joita voit tehdä ajovaloillasi. Räätälöityjä autoja, joissa on moniväriset LED-valot, jotka valaisevat kaiken pyöristä kojelaudoihin ja ikkunoiden kehyksiin, voidaan nähdä ajamassa tiellä missä tahansa vierailemassasi kaupungissa. Kustannustehokkaat ja silmiinpistävät LED-valot autoissa ovat pian yhtä yleisiä kuin mittatilaustyöt.
Valaistustaide ja asiakirjat
Koska LED-valot eivät sisällä UV-säteilyä, ne sopivat täydellisesti valaisemaan asioita, kuten taidetta ja vanhoja käsikirjoituksia. Ne eivät ainoastaan vahingoita näiden jäänteiden orgaanista rakennetta, vaan niitä voidaan myös käyttää korostamaan niitä tavalla, joka on mahdotonta joko CFL- tai hehkulamppuvalaistuksessa.
Lämmön vähentäminen
Olipa kyseessä kotona, toimistossa tai teollisuuskompleksissa, perinteisen valaistuksen tuottama lämpö voi olla suuri päänsärky. Suurin osa lämpöä tuottavien lamppujen tehosta (jopa 90 %) maksat jostain, jota et itse asiassa halua. Saatat myös joutua maksamaan torjuaksesi lämpöä, joka syntyy, kun joudut käyttämään ilmastointia kodin tai toimiston jäähdyttämiseen. LED-lamput tuottavat tuskin lämpöä verrattuna ja ovat paljon viisaampi valinta sinulle.
Suunnittelijan tehosteet
Samalla tavalla kuin auton muokkaajat ovat rakastuneet LED-valoihin, joten suunnittelijat ja kodin omistajat seuraavat perässä. Hienovaraisia valotehosteita voidaan luoda mihin tahansa huoneeseen, ja niitä voidaan käyttää keittiön kaapin alla, oleskelutilojen takana ja jopa huonekaluissa. Tämä on loistava tapa lisätä väriä ja tunnelmaa kotisi parantamiseksi.

Patio tai baari-B-Que-alue
Toinen UV-valon tuottamattomuuden etu on se, että LED-valojasi voidaan käyttää ulkona iltaisin houkuttelematta hyönteisiä. Jos olet koskaan järjestänyt ulkopuolisia juhlia ja käyttänyt perinteistä valaistusta, olet epäilemättä nähnyt tuhansia hyönteisiä surina ympärilläsi; jotain, mitä henkilökohtaisesti inhoan. Toinen suuri etu Patiollesi on käytettävien valaistusyksiköiden koko. Et enää tarvitse valtavia halogeenivalaisimia ruuvattuna seiniin tai pylväiden yläosaan. Nyt LED-valoasiantuntijan avulla saat huomaamattoman ulkovalaistuksen.
Toivon, että näistä ideoista on sinulle hyötyä tai että ne ovat olleet kipinänä omille ideoillesi. Ehkä nyt näet LEDit uudessa valossa.