7 sovelluspeliä tuholaisten vihaajille

Useimmat ihmiset eivät pidä tuholaisista, koska ne tuovat taloomme rehottavia ongelmia. Halvennatko tavallisia kotieläimiä, kuten hämähäkkejä, rottia ja monia muita hyönteisiä? No, voit ottaa ne vastaan pelaamalla seuraavia pelejä älypuhelimellasi. Vaikka tämä ei ratkaisisi tuholaisongelmaasi kotona, saisit ainakin potkua tappamalla niitä massalla näissä hauskoissa peleissä!
• Rotanmetsästäjä – Kun näet rotan kotonasi, toivot joskus, että sinulla olisi tarkkuuskivääri, jotta voit poistaa otuksen kurjuudestaan. Mutta sinulla ei ole asetta. Siitä huolimatta Rat Hunter -pelisovelluksella voit tappaa rotat tarkka-ampujasi avulla. Tämä on peli, josta nautit tuntikausia, jos vihaat rottia.
• Termiittien hyökkäys – Termiittien hyökkäys ei ole vitsi. Tässä pelissä voit simuloida kotisi puolustamista termiittivihollisiltasi. Pääset käyttämään kotisi puolustamiseen erilaisia työkaluja, jotka vaihtelevat sanomalehdistä liekinheittimiin. Peli on ohi, kun termiitit saavat tuhota talosi. Huomaa, että musiikki voi olla melko riippuvuutta kuunneltavaa.
• Mosquito Game – Tämä sovellus edellyttää erittäin nopeaa napautustaitoa. Sinut edessäsi on näyttö, joka on täynnä lentäviä hyttysiä. Nyt tavoitteesi on tappaa niin paljon hyttysiä kuin pystyt, ennen kuin kolme niistä pakenee sinulta. Miss tappaa hyttysiä kolme kertaa ja peli on ohi. Hyttyset ovat ehdottomasti vältteleviä jopa tässä pelissä.
• Smash the Mosquito – Toinen peli, jolla voit tappaa maailman vihatuimman hyönteisen, on Smash the Mosquito. Tässä pelissä sinulla on apina, ja sinun tehtäväsi on suojella häntä ärsyttävien hyttysten puremilta. Oletko tarpeeksi nopea tappaaksesi nämä ärsyttävät hyönteiset? Huomaa, että jopa kaksivuotiaat voivat nauttia tästä erittäin arvostetusta pelistä.
• Kill the Spider – Tämän pelin tavoite on melko ilmeinen ja yksinkertainen – tapa hämähäkki! Se on täydellinen niille, jotka rakastavat olla melko väkivaltaisia tappaessaan hämähäkkejä. Tämä on täydellinen peli pitkille automatkoille. Se ei kuitenkaan ole ilmainen.
• Kill Spider – Kill Spider on hieman suositumpi ja arvostetumpi peli kuin Kill the Spider. Pelin tavoite on sama ja se on murskata hämähäkkejä sormillasi. Hassua on, että saat kuulla hauskan, puristavan äänen joka kerta, kun tapat hämähäkin. Muista, että hämähäkkejä on paljon vaikeampi tappaa, kun etenet tasoilla.
• Torakat ovat hyönteisiä, jotka on tarkoitus hävittää – niin ainakin monet uskovat. Kukaan ei halua torakoita taloonsa. Siksi ei ole yllätys, että peli, jonka avulla voit tappaa torakoita, on erittäin suosittu. Kill the Roach on erittäin realistinen peli, joka sopii sekä aikuisille että lapsille. Peli on hauska ja erittäin koukuttava.
Pidä hauskaa näiden sovellusten pelaamisesta! Varmista, että jos todella kärsit tuholaistartunnan ongelmasta, sinun ei tule epäröidä palkata tuholaistorjuntaasiantuntijoita. Käy todellinen sota näitä ärsyttäviä tuholaisia vastaan, äläkä vain tappamalla niitä älypuhelinpeleissä.