6 vihreää investointia uutta toimistoasi perustaessasi

Vihreä on uusi musta. Meidän on aika ottaa ympäristö huomioon kaikissa päätöksissämme. Tämä sisältää uutta toimistoasi koskevat päätökset. Ympäristöön sijoittaminen on kuin sijoittamista valoisampaan tulevaisuuteen, ei vain sinulle, vaan koko ihmiskunnalle. Vihreällä menemisellä on myös paljon rahallisia etuja, joten sinun tulee ottaa sekin huomioon. Tässä on 6 vihreää investointia, jotka sinun tulee tehdä uutta toimistoasi perustaessasi.
Asenna energiatehokkaat valot
Helpoin ja edullisin tapa toimia vihreänä on asentaa energiatehokkaat valot. Ne kuluttavat vähemmän sähköä, mikä puolestaan säästää rahaa. Sen sijaan, että vaihtaisit valot myöhemmin, on parasta käyttää energiatehokkaita valoja alusta alkaen. Ja koska olet vielä uuden toimistosi suunnitteluvaiheessa, voit tehdä sen heti. Jos tarkistat kuukausilaskusi, et näe suurta eroa, mutta luota minuun, luvut laskevat yhteen. Vuotuiset säästösi ovat huomattavia, joten päätöksestäsi tulee vaivan arvoinen.
Vältä paperin käyttöä
Tämä ei ole investointi, vaan pikemminkin yrityksen politiikka. Se on kuitenkin edelleen ympäristöystävällinen. Paperin käytön välttäminen on hyväksi ympäristölle ja kannattavaa yritykselle. Vuosittain paperiin ja mustepatruunoihin kuluu huomattava määrä rahaa. Jos pystyt hillitsemään näitä kuluja, säästät tarpeeksi rahaa sähkölaskun maksamiseen. Kuka nykyään tarvitsee paperia? Voit vain lähettää kaiken sähköpostitse. Teet todella palveluksen työntekijöillesi ja työ etenee paljon nopeammin.
Hallitse veden virtausta
Paperin ja sähkön lisäksi sinun tulee säästää vettä. Onko sinulla aavistustakaan kuinka paljon vettä menee hukkaan toimistosi kylpyhuoneessa? Sinun pitäisi lähettää työntekijäsi viikoksi Afrikkaan, jotta he oppivat arvostamaan sitä, mitä heillä on. Valitettavasti sinulla ei ole sellaista rahaa, joten veden virtauksen vähentäminen on seuraavaksi paras asia, jonka voit tehdä. Alenna kylpyhuoneen vedenpainetta, jotta vettä ei mene turhaan hukkaan. Jätä huuhtelu sellaisenaan. Se on yksi alue, jolla sinun ei pitäisi olla säästäväinen, koska saatat vain nähdä jotain, mikä saa silmäsi vuotamaan.
Eristä seinät
Jäähdytys ja lämmitys vaatii sähköä tai ei. Toimistosi seinien eristäminen varmistaa optimaalisen lämpötilan, joka ei ole kuuma eikä kylmä, olipa ulkolämpötila mikä tahansa. Tämä tarkoittaa, että työntekijäsi eivät enää tappele termostaatista. Se on myös ympäristön kannalta hyväksi, mutta ketä se kiinnostaa, eikö niin? Voit valita ulkoseinien eristyksen, jos et halua repiä seiniäsi ja roskat lentävät kaikkialle. Säästät myös rahaa ylläpidossa, koska kuten ehkä tiedät, ilmastointilaitteilla on ikävä tapa hajota.
Sijoita aurinkovoimaan
Mikä on vihreämpää kuin aurinkovoima? Auringon voiman hyödyntäminen ei ole enää mahdotonta. Vaikka se saattaa olla vähän kallis, mutta siihenkin on vastaus. Monet aurinkovoiman asennusyritykset tarjoavat aurinkopaneeleja ilmaiseksi. He pyytävät vastineeksi vain kuukausimaksun. Tämä maksu on silti halvempi kuin kuukausittainen sähkölaskusi, joten se on parempi tarjous. Kun olet asentanut aurinkopaneelit toimistoosi, voit tuottaa itse sähköä. Kun olet riippumaton verkosta, työsi voi jatkua ilman keskeytyksiä, jopa sähkökatkon aikana.
Investoi sähköautoihin
Jos aiot tarjota yritysautoja toimeenpanoelimelle, varmista, että ne ovat sähköautoja. Ja tällä en tarkoita Toyota Priuksen kaltaisia autoja. On myös luksusautoja, jotka toimivat sähköllä. Tesla Motors valmistaa tällaisia luksusautoja. Jos haluat tarjota etuja työntekijöillesi ja samalla säästää luontoäitiä, suosittelen, että ostat autosi heiltä. Myöskään polttoainehintojen nousu ei häiritse työntekijöitäsi, joten se hyödyttää kaikkia. Vihreällä on omat etunsa.
Vihreillä investoinneilla on rahallista hyötyä, kuten olemme jo todenneet. Joten ne ovat hyvä idea uuden toimiston perustamisessa.