6 älypuhelinsovellusta erityyppisten tuholaisten torjuntaan

Onko kodissasi tuholaisia? Hämähäkit, oravat, rotat, kärpäset ja erilaiset otukset voivat ehdottomasti aiheuttaa omaisuusvahinkoja, aiheuttaa pahan hajua ja jopa vaarantaa sinun ja perheesi terveyden. Taistele tuholaisia vastaan ja pidä ne loitolla seuraavilla älypuhelinsovelluksilla:
• Ultraääni tuholaistorjunta – Eläimillä ja hyönteisillä on yleensä parempi kuulo kuin ihmisillä. Siksi heidän kuulonsa on herkempi. Ultraääniäänet voivat ehdottomasti olla heille häiritseviä ja siksi ultraääniäänet voivat olla myös ratkaisu niiden poissa pitämiseen. Voit lähettää ultraääniääniä kotisi ympärille Ultrasonic Pest Controlin avulla. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupasta.
• Helppo tuholaistorjunta – Toinen ladattava sovellus on Easy Pest Control. Se käyttää myös ultraäänitekniikkaa pitääkseen tuholaiset poissa kodistasi. Erityyppisille tuholaisille, kuten hyttysille, rotille, hiirille ja särkeille, on eri taajuudet. Jos haluat päästä eroon lemmikeistä inhimillisellä tavalla, tämä sovellus on sinua varten. Se on niin helppokäyttöinen. Se on nopea ja ilmainen, ja se on saatavilla Google Play -kaupasta.
• Pest Identifier – “Tunne vihollisesi”, sanoi Sun Tzu. On tärkeää, että sinulla on hyvät tiedot erityyppisistä tuholaisista. Jos et tunnista niitä, et voi mitenkään pitää niitä poissa kotoa. Tuholaistunnistin on sovellus, jonka avulla voit tunnistaa tiskialtaalla tai sängylläsi ryömivän otoksen. Siinä on valtava tietokanta hyönteisistä hämähäkkeistä, muurahaisista, punkeista ja paljon muusta. Sovellus on ilmainen ja saatavilla sovelluskaupasta.
• Rat Repeller – Tämä on sovellus, joka käyttää myös ultraäänitekniikkaa, mutta se on tehty erityisesti rotille. Jos kuulet ullakolta, katosta, kellarista tai jopa seinien takaa kuuluvaa kovaa töksähdystä ja vinkumista, ne ovat rottia ja sinun on päästävä niistä eroon näiden sovellusten avulla. Rotat eivät vain kestäneet noin 200 Hz:n taajuuksia. Tämä sovellus on erittäin kätevä opas käyttää yhdessä rotan ansojen kanssa. Ei ole huono idea harkita myös tuholaistorjuntapalveluita.
• Wood Destroying Insect Inspection -mobiilisovellus – Tarkastukset ovat välttämättömiä, koska ne auttavat määrittämään, onko kotonasi tuhoeläinongelma. Tarkastuksella voidaan myös estää varhaiset tuholaistartunnan merkit. Voi auttaa, jos sinulla on muistiinpano kaikista kodissasi tehdyistä tarkastushavainnoista. Sovellus siihen on Wood Destroying Insect Inspection -mobiilisovellus. 30 päivän kokeiluversio voidaan ladata sekä iPhone- että Android-puhelimille.
• Steritech Pest App – Toinen mielenkiintoinen sovellus on The Steritech Group, Inc:n valmistama Steritech Pest App. Se on viiteopas, jossa on valtava tietokanta Pohjois-Amerikassa yleisistä tuholaisista. Joitakin esiteltyjä tuholaisia ovat tulimuurahaiset, rotat, saksalaiset torakat ja paljon muuta. Sovellusta voivat käyttää myös lapset. Sen voi ladata ilmaiseksi, mutta sitä voivat käyttää yksinomaan iPhone- ja iPad-käyttäjät.