5 jännittävää tapaa ehdottaa seikkailuja rakastavalle tyttöystävällesi

Onko tyttöystäväsi hulluna seikkailuihin ja ulkoiluun? Aiotko esittää hänelle suuren kysymyksen pian? Jos kyllä, saatat haluta ajatella tavallista pidemmälle ja keksiä jotain todella ainutlaatuista, jännittävää ja henkeäsalpaavaa. Auttaaksesi sinua tavoittamisessasi, alla on listattu 5 adrenaliinia pumppaavaa tapaa, joilla voit ehdottaa rakkaallesi, että tämä saa hänet huutamaan “kyllä, kiitos!”!
Angel Fallsin laidalla
Tiedät, että tyttöystäväsi merkitsee sinulle maailmaa, kun lennät hänet helikopterilla Angel Fallsiin ja kosi häntä maailman korkeimman vesiputouksen huipulla. Saa hänet tuntemaan olevansa planeetan erikoisin henkilö poksaamalla kysymys maailman korkeimman vesiputouksen huipulle, joka on 979 metriä korkea! Auyantepui-vuoren reunan yläpuolella Bolivarin osavaltiossa Venezuelassa Angel Falls on noin 15 kertaa korkeampi kuin Niagara! Päästäksesi sinne, sinun on lentävä Puerto Ordazista tai Ciudad Bolivarista päästäksesi Canaiman leiriin, lähtöpisteeseen päästäksesi putousten juurelle. Voit jopa tilata lennon ja kiertää putouksia etsiessäsi täydellistä paikkaa tälle erityiselle “totuuden hetkelle”.
Alaskan risteilyllä Aurora Borealisin alla
Jos tyttöystäväsi on luonnonihminen ja haluat kosia häntä parhaimmillaan luonnon keskellä, mikään ei voi olla parempaa kuin kosiminen Alaskan risteilylle, jossa majesteettinen Aurora Borealis hohtaa yläpuolellasi taivaalla. Kuvittele tämä – olet keskellä merta ylellisen risteilyn kannella, revontulet tanssivat yötaivaalla takanasi, kun laskeudut polvillesi ja yllätät tyttöystäväsi timanttisormuksella! Kuulostaa täydelliseltä, eikö? Mikä olisikaan parempi paikka kuin Aurora Borealisin alla pyytää tyttöystävääsi viettämään loppuelämänsä kanssasi!
Himalajan juuret
Onko tyttöystäväsi vuoristoihminen? Hyppääkö hän joka ikinen tilaisuus lähteä patikoimaan tai telttailemaan ja viettämään aikaa erämaassa? Jos kyllä, Namaste ystäväni, sinun on kosittava häntä kaikkivaltiaan Himalajan juurella! Voit halutessasi viedä hänet joko Intiaan, Nepaliin tai Bhutaniin ja esittää hänelle kysymyksen Himalajan halki vaeltaessa. Jos olet tarpeeksi rohkea ja päättäväinen, voit myös vaeltaa Mt Everestin perusleirille. Kyllä, olet väsynyt, kylmä ja uupunut, mutta lopulta kaikki on sen arvoista, tai jopa enemmän, kun tiedät kuinka paljon tämä merkitsee hänelle!
Vedenalainen Suurella Valliriutalla
Jos molemmat rakastat laitesukellusta ja jos etsit poikkeuksellista tapaa kosistaa seikkailuhullu tyttöystäväsi, vedenalainen tarjous Suuren valliriutan ympäröimänä on erinomainen vaihtoehto. Maailman suurin riutta, Great Barrier Reef on kaikkien korallien elävien järjestelmien kiistaton mestari. Yli 1 500 erilaista kalalajia, värikkäitä ja hauraita korallia ja muita henkeäsalpaavia vedenalaisia elämänmuotoja sisältävä Great Barrier Reef on unelma meren ystäville. Ehdottaaksesi “rouva oikealle” voit huolellisesti suunnitella jännittävän ehdotuksen. Voit ottaa haltuun pienen aarrearkun ja piilottaa sen kivien tai korallien keskelle veden alle etukäteen. Kun sukeltat tyttöystäväsi kanssa, törmäät siihen vahingossa, ja sattumalta sinulla on sormus rinnassa kaulassasi. Arvaa mitä aarrearkusta tulee ulos, kun avaat sen? Häikäisevä timanttisormus!
Kuumailmapallolla
Kuumailmapallolla matkustamisessa on varmasti jotain erittäin romanttista ja jännittävää, jonka useimmat meistä haluavat kokea ainakin kerran elämässään. Jos haluat saada elämää suuremman ehdotuksen, jota hän ei tule näkemään, vie hänet kuumailmapallomatkalle kysyäksesi kysymyksen. Kun aurinko laskee tai nousee taustalla ja henkeäsalpaavat näkymät alla, tämä ehdotus tulee olemaan yksi romanttinen ele, jota hän vaalii koko elämänsä. Kuumailmapalloehdotus tulee olemaan eeppinen, kun kiertää kumpuilevia kukkuloita, upeaa maaseutua ja hohtavan jokien yläpuolella. Viehätyksen lisäämiseksi voit valita eksoottisista kuumailmapallopaikoista, kuten Turkista, Keniasta, New Mexicosta, Australiasta, Egyptistä, Kroatiasta, Ranskasta, Costa Ricasta, Sveitsistä ja monista muista!