7 sovellusta, jotka voivat auttaa sinua sisustamaan paremmin tuoleilla

Tuolit ovat tärkeitä koriste-elementtejä, jotka auttavat sanelemaan huoneen teeman. Suunnittelet sitten olohuonetta, keittiötä tai makuuhuonetta, sinun on tärkeää tietää, mitä tuoleja käytät ja mihin ne sijoitetaan. Onneksi on olemassa monia älypuhelinsovelluksia, jotka voivat auttaa sinua sisustamaan tuoleilla. Tutustu seuraaviin sovelluksiin:
• Houzz-sisustusideoita – Jos olet jo pitkään selannut Internetiä sisustusvinkkejä etsimässä, Houzz on sinulle luultavasti jo tuttu. Se on verkkosivusto, joka sisältää tuhansia erinomaisia valokuvia Internetin parhaista suunnitteluideoista. Sovellusversion avulla voit katsella näitä kuvia älypuhelimellasi.
• Kodin sisustussuunnittelija – Etkö ole varma, kuinka suuri olisi seuraava sohva, jonka aiot hankkia? Oletko huolissasi siitä, että tietty tuoli kaupassa saa huoneesi näyttämään sekavalta? Älä murehdi enää! Home Interior Layout Designerilla voit helposti luoda pohjaratkaisun suunnittelemasi huoneeseen. Sinun tarvitsee vain asettaa huoneen pinta-ala ja syöttää sitten tuolien mitat. Sen jälkeen voit alkaa vetää tuolejasi asettelun poikki.
• Snapshop Showroom – Toinen hyvä sovellus, jota voit harkita, on Snapshop Showroom. Lataa ensin kuva huoneestasi. Sen jälkeen pääset virtuaalisesti kokeilemaan huoneen erilaisia kalusteita. Nämä kalusteet voidaan poistaa useilta huonekalujen vähittäismyyntisivustoilta. Oletko huolissasi siitä, että nahkatuoli ei sovi perinteiseen makuuhuoneeseesi? Haluat ehkä tarkistaa, miltä yhdistelmä näyttäisi Snapshop Showroomin avulla.
• Sun Seeker 3D Augmented Reality Viewer – Kun aloitat lukemisen iltapäivätauolla, haluat auringonvalon laskevan juuri lukusohvasi yli. No, Sun Seeker 3D Augmented Reality Viewerin avulla voit tietää, mihin aurinko laskee. sen valo mihin aikaan vuorokaudesta. Näin ollen tietäisit, mihin sijoitat lukusohvasi.
• Värinvalitsin – Pitäisikö valita sininen vai punainen tuoli? Värin valitseminen voi olla varsin hankalaa varsinkin huonekaluja ostettaessa. On hyvä asia, että verkossa on joitain viittauksia, jotka voivat auttaa sinua väriyhdistelmissä. Mutta entä jos et ole varma tietyn tuolin väristä? Sovellus, joka voi auttaa sinua tässä, olisi värinvalitsin. Ota vain tilannekuva tuolistasi ja sovellus kertoo sinulle tämän värin.
• Morpholio Trace – Haluatko tehdä luonnoksia tuoleista, joita näet verkossa tai jopa huonekaluliikkeestä? Sisustusluonnokset ovat ihanteellisia, varsinkin kun pääset helposti pohtimaan vaihtoehtojasi tietyn talon alueen sisustamiseen. Morpholio Trace -sovelluksen avulla voit helposti luoda luonnoksia jokaisesta löytämästäsi kauniin näköisestä tuolista – olipa se sitten verkossa tai huonekaluliikkeestä.
• Pinterest – Tämä on myös toinen sovellus, johon voit tutustua. Se sisältää tonnia valokuvia, joista saat upeita sisustusideoita. Ja nämä kuvat tulevat eri puolilta maailmaa. Näin saat parhaat sisustusvinkit eri kulttuureista. Pinterestillä voit jopa nähdä tuolimalleja, joita et ole koskaan ennen nähnyt!